Om os

Dyrlægerne OptiVet

Vores kerneområde er…

Sund ko – sund økonomi

I samarbejde med kunden, ønsker vi at bidrage positivt til dyrenes sundhed i den enkelte besætning. Vi bidrager gerne gennem rådgivning, erfamøder, økonomiske beregninger, tværfaglige tiltag samt selvfølgelig med akut opståede problemer og syge dyr.

Vi tror på at sunde køer giver sund økonomi i besætningen. Derfor bestræber vi os på at fremme sundhed og velfærd hos alle vore kunder.

Mange års erfaring

Tilsammen har vi mange års erfaring i rådgivning samt behandlinger i kvægbesætninger. Vi har forskellige interesseområder i praksis med resultat i en bred ekspertise.

En del af noget større

Som en del af Dyrlæger & Ko er vi medspiller i en landsdækkende organisation af kvægdyrlæger.
Vi har alle et udpræget ønske om at være landmandens professionelle samarbejdspartner, der medvirker aktivt til at sikre sunde køer og sund økonomi i de besætninger, vi betjener.

Dyrlæger & Ko er et stærkt, fremsyne netværk af kvægdyrlæger, hvilket giver os mulighed for hele tiden at være fagligt opdaterede gennem sparring med kollegaer.
Samtidig har vi adgang til unikke, faglige værktøjer, der kan skabe værdi for vores kunder.

Vi kan bl.a. tilbyde en 200% digital dokumentløsning med konceptet Landmandsweb. Derudover har vi samarbejde med bl.a. SimHerd, hvilket betyder, at vi har adgang til gennemprøvede værktøjer til økonomiske analyser af din besætning i forbindelse med eksempelvis budgetlægning og nyinvesteringer.

Find en medarbejder

Mød teamet af dedikerede kvægdyrlæger, der står klar til at hjælpe dig og din bedrift.

Læs mere

Dit lokale valg

Vi dækker et større område i Syd- og Sønderjylland, hvilket betyder, vi har mulighed for altid at rykke ud.

Læs mere

Døgnvagt

Vi dækker eget vagtområde 24/7 hele året. Derfor kan du altid få en kvalificeret lokal dyrlæge ud lige meget hvornår du ringer.

Kontakt